Skip to main content
 
 
 

Wijnhuis Deurne

Wijnhuis Deurne biedt een unieke en leerzame ervaring aan voor wijn- en whisky liefhebbers door middel van proeverijen. Deze proeverijen zijn ontworpen om de smaakpapillen te prikkelen en tegelijkertijd een dieper inzicht te geven in de wereld van wijn en whisky. Tijdens de proeverijen worden gasten begeleid door ervaren sommeliers die hun uitgebreide kennis en passie voor deze dranken delen.

Locatie

Wijnhuis Deurne
Molenlaan 1
5751 AM Deurne

T. 0493 312 757
E. winkel@wijnhuisdeurne.nl

Leerzaam

Regelmatig organiseert Wijnhuis Deurne proeverijen. Uiteenlopend van whisky, bier en wijn. Andere soorten proeverijen zijn wellicht ook bespreekbaar. Proeverijen zullen kenbaar gemaakt worden op onze website, nieuwsbrief, social media en uiteraard in onze winkel.

Op locatie? Als alternatief kunnen we in samenspraak met u een thuisproeverij samenstellen. Vraag naar de mogelijkheden in de winkel.

Mind on wine

In samenwerking met Edwin van der Wallen van ‘Mind on Wine’ organiseren we ook regelmatig wijncursussen en wijn-spijsavonden. U kunt bij hem ook informeren naar proeverijen op maat en op locatie. Kijk eens op zijn website. Contact opnemen kan via info@mindonwine.nl.