Skip to main content

“Every bottle holds a secret, and that secret is nothing less than a little piece of our soul”

Brut Blanco

Deze Cava is een blend van vier druivensoorten: Macabeo, Xarel-lo, Parellada en Chardonnay. De druivensoorten wordt afzonderlijk geperst en vergist. Na de alcoholische vergisting wordt de blend gemaakt en vindt de tweede vergisting op fles plaats, die minimaal 15 maanden duurt. In dit proces worden de smaken ontwikkeld die kenmerkend zijn voor April Cava Brut.

Proefnotitie
Licht van kleur, een fijne mousse en een harmonieuze balans tussen citrus en licht geroosterde brioche.

Brut Rosado

Deze brut wordt gemaakt van Grenache, Pinot Noir en Trepat, een veel voorkomende druif in Spanje om rosé brut mee te maken. De druivensoorten worden afzonderlijk geperst en vergist. Er vind maar drie uur schilweking plaats om de juiste aroma’s te ontwikkelen. Na de eerste vergisting wordt de blend gemaakt en vindt de tweede vergisting op fles plaats.

Proefnotitie
Brut Rosé blush, zo zou je het ook kunnen noemen. Lichtroze, een fijne mousse en rood fruit in overvloede; kersen, pruimen, zelfs een vleugje vijg.

Ps. Klein secret.. er zit bij elke fles een mooi armbandje bij!

Laat een opmerking achter