Skip to main content

Maak kennis met de Lime Bro’s

Ontmoet Job en Loet van den Biggelaar, de twee broers die hun eigen likeurenmerk hebben opgezet. Hun missie? Liefhebbers laten genieten van unieke likeuren waar de wereld beter van wordt. Dit doen ze door gebruik te maken van biologisch fruit en kruiden die anders verspild zouden worden vanwege hun uiterlijk. Zo helpen ze niet alleen voedselverspilling tegen te gaan, maar steunen ze ook citroenboeren in Italië door hun minder perfecte, maar even smaakvolle, producten te gebruiken.

Het idee voor Lime Bro’s ontstond tijdens een vakantie in 2021 in Italië, waar de broers een rondleiding kregen bij een olijf- en citroenteler aan de Amalfikust. Ze waren meteen onder de indruk van de smaakvolle en grote citroenen en raakten geïnspireerd door de Italiaanse teler.

De passie van de Italianen voor eten en drinken, en het maximale benutten van producten, maakte indruk. Terug thuis begonnen de broers samen aan het avontuur Lime Bro’s en zijn ze nog steeds elke dag vol overgave bezig met het ontwikkelen van verrassende likeuren, uiteraard op een milieuvriendelijke manier.

Laat een opmerking achter