Skip to main content
 
 
 
 
 

Cadeaubon

Altijd goed, een cadeaubon van Wijnhuis Deurne. Wilt u een vriend, kennis of relatie blij maken met één van de wijnen uit onze selectie? Maar weet u niet van welke soort wijn, bier of een mooi distillaat hij of zij echt gecharmeerd is? Een uitstekende keuze is dan de cadeaubon van Wijnhuis Deurne.

Een feestelijke verrassing op niveau. Eén die altijd wordt gewaardeerd. U kunt bovendien zelf bepalen welk saldo u op deze cadeaubon invult. Ook is deze cadeaubon in te leveren bij alle andere Wijnproevers. Kom naar onze winkel voor meer informatie.

Relatiegeschenken

U vindt bij ons een aparte ruimte voor relatiegeschenken en delicatessen. Het overgrote deel van deze relatiegeschenken stellen wij zelf samen. Ook hierin is de keuze weer heel divers en uitgebreid, van de standaard wijnkisten- en dozen tot verschillende bier- en wijnpakketten, eventueel aangevuld met delicatessen en andere toebehoren. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om pakketten samen te stellen naar uw eigen wens. Door het jaar heen maken wij ook geschenken met diverse thema’s als; carnaval, pasen, moeder- en vaderdag, kerstmis, de diverse jaargetijden, enzovoorts.

Wilt u voor uw bedrijf, klanten of medewerkers, leuke relatiegeschenken laten maken, dan nodigen wij u van harte uit om eens een bezoek aan onze winkel te brengen. Dan kunnen we de mogelijkheden bespreken en een pakket naar uw wens samen stellen. Niets is te gek, we houden wel van een uitdaging!

Al deze relatiegeschenken staan ruim gepresenteerd in onze winkel. Voor vragen over ons assortiment kunt u altijd contact met ons opnemen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel.

Kom in contact!